17 April 2008

Mini-puhkus



Sellel nädalal tegin tööd nii 13,5 tunni jagu. See tähendab, et sisuliselt üldse ei teinud. Vahelduseks oli päris tore. Seda enam, et sain olla paar päeva kenas majas Manlys, teha seal ühe 10km matka (no kõnni) ja nüüd lähen edasi enda sugulaste juurde. Nii et on selline tore "omade" nädal. Seejärel kolin linna hostelisse - samm sammul lähemale ränduri elule. Hoiab raha kokku (kuivõrd mulle aeg-ajalt meeldib ikka laiselda) ja seltsis ikka segasem.

Aga jah - vahel ei ole midagi paremat kui vaadata mõnd seepi, juua teed ja diivanile kerra tõmmata. Ilm lihtsalt oli kehvake. Eks peab hakkama vaatama, kus siin talvel elada kõlbab. Sydneys müüakse mütse, salle kindaid, saapaid (!) ning tundub, et asi ongi tõsine! :) Täna nägin bussiaknast ühte seljakotirändurit, kellel alles lennujaama silt koti küljes rippus. Jalas olid tal plätud (thongs nagu kohalikud räägivad), jalas lühikesed püksid ja maika. Päris kahju hakkas vaesest lapsest.

2 comments:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Vinho, I hope you enjoy. The address is http://vinho-brasil.blogspot.com. A hug.

Õed Tihedad said...

vaeseke, tule siia sooja, meil siin 33 ja üle sooja:P