28 December 2007

Päriselt-päriselt...

Mul oli täna üks selline „päriselt-päriselt“ tunne. No teate ju küll seda reklaami, kus kõik peale esimest on tasuta. Ja Uukkivi oma maheda häälega teatab, et päriselt-päriselt..
Jalutasin peale kodust päeva (aia koristamine prahi esimesest kihist ning suurest riiete pesust ning kuivatamisest) alla parki. Avastasin, et lisaks väga ilusale linna vaatele on see tõesti suur park, kus tuvide asemel on tõesti papagoid ja üleüldse. Igatahes seal paari kiiremat sammu tehes (päris jooksmiseks seda küll nimetada ei saa) vaatasin ja nägin tohutult ilusat linna vaadet läbi puude ja pargi. Igatahes – siis oli küll selline hetk, et oot-oot, see on ju päriselt! Nii et ma pean end veel ikka näpistama, et kogu seda asja siin uskuda. Siin olemine on kuidagi väga loogiline.
Aga park on Jubilee & Bicentennial parks in Glebe. /.../At the northen tip of Glee Point Rd lie these two large parks with good views across the bay to Rozelle and back towards the city....Fig and palm trees dot the landscape and mums and dads stroll along with their kiddieds. It's a low-key, friendly atmosphere. (Lonely Planet, Sydney)

1 comment:

o. said...

jahaa, sind loetakse!
ole täitsa ja tee pilte ka et saaks sind rohkem kadestada